Geotermikus hőszivattyús rendszer AKCIÓ

geotermikus hőszivattyús rendszer akció

Hőszivattyús rendszerek – Általános tájékoztató

SIRAC geotermikus hőszivattyú
SIRAC geotermikus hőszivattyú

A hőszivattyús rendszerek működési alapelve a háztartásokban használatos hűtőszekrényével azonos. A rendszer fűtési üzemben egy adott közegből hőt von el, amit egy másik helyre szállít, majd ott egy másik közegnek magasabb hőmérsékleten leadja. Hőszivattyús rendszereknél ezt a leadott hőt használjuk fel fűtési célra, melegvíz előállítására valamint felhasználható a szellőző levegő fagymentesítésére. A rendszer működése során elektromos áramot használ fel. Az egységnyi elektromos energiafelhasználáshoz tartozó előállított hőenergia mennyisége mutatja meg a berendezés hatásosságát.

Ennek mértékét a készülék COP (coefficient of performance) száma jellemzi. A rendszerek tervezésénél figyelembe kell venni az épület és környezetének tulajdonságait, a hőszivattyúval együttműködő rendszerelemek jellemzőit.

A megfelelően telepített hőszivattyús rendszer alacsony üzemeltetési költségek mellett magas komfortot biztosít, mivel a hűtési feladatokat is képes ellátni. Kiemelkedően olcsó hűtésre alkalmasak a talajhős (geotermikus) rendszerek, amennyiben a gép elindítása nélkül csak a talaj hűtőhatását hasznosítjuk (free cooling).

Egyedülálló geotermikus hőszivattyús rendszer AKCIÓ!!

28. életévét tölti a Kardos Labor Kft., beléptünk a 2. negyedszázadba. Ennek méltó megünneplésére különleges akciót hirdetünk.

Cégünk kifejlesztett egy olyan talajhő-nyerő rendszert, amely nem engedélyköteles és a talaj 20 év múlva is megtartja az eredeti természetes hőmérsékletét.

A Sirac hőszivattyú márkát – Hitachi scroll kompresszoros – immár 14 éve forgalmazzuk, ez évtől a garanciális szolgáltatást megemeltük 10 év teljes körűre.

Az akciós csomag tartalma:

– Hőszivattyú ( Sirac LSQ03RW 8 kW)
– Szonda létesítés osztó gyűjtővel ( 8 db 20 m-es szonda, fúrás sziklamentes talajban, 2 körös osztó gyűjtő )
– 300 literes HMV tároló ( Drazice OKC 300 NTR/HP )

Ára összesen nettó: 2 203 937 Ft + ÁFA, bruttó: 2 799 000 Ft

Geotermikus hőszivattyús rendszer AKCIÓ

Szólj hozzá!

avatar
  Iratkozz fel  
Visszajelzés
Scroll to top