rendszer-diagnosztika Kardos Labor Kft.

Rendszer-diagnosztika – Kardos Labor Kft.

Rendszer-diagnosztika szolgáltatás

Szellőztető rendszerek teljes körű tisztítása

A folyamatot megelőzően és azt követően is diagnosztikai céllal kamerás felvételt készítünk a légcsatornák belső felületéről, amelyeket elektronikus formátumban átadunk a megrendelőnek.

A tisztítás folyamata:

A tisztítás során, a belső légcsatorna hálózatot (szellőző és távozó levegő ág) száraz technológiával tisztítjuk meg. A légcsatornákból és az osztó-, gyűjtő dobozokból eltávolítjuk a szennyeződéseket és fertőtlenítjük őket.

A légkezelő készülékek tisztítása is száraz technológiával történik, kivételt képez a hőcserélők vizes tisztítása és fertőtlenítése, amely szintén része a folyamatnak. Indokolt esetben a berendezés elektromos rendszerének ellenőrzését is elvégezzük.

A kidobott-, külső levegő ágak tisztítása a belső légcsatorna hálózathoz hasonlóan történik. Itt esetenként szükség lehet a külső levegő ágban intenzív takarításra is. A tisztítási folyamat során egészségre- és a rendszerre nézve ártalmatlan anyagokat használunk.

A külső elemek, rácsok, tetőtornyok stb. tisztítása során eltávolítjuk a szerves (bogarak, levelek) és szervetlen (korom, por) szennyeződéseket is.

Szolgáltatási díjtáblázat:

Szellőző és távozó levegő ág tisztítása
Szűrőcserével, szűrő nélküli ár
 3 000 Ft/ág (8 fm-ig)
8m felett + 300 Ft/fm
Elosztó, gyűjtő dobozok tisztítása   2 200 Ft
Kidobott levegő és külső levegő ág tisztítása  1 200 Ft /ág (3 fm-ig)
3m felett + 350 Ft/fm
Szűrődobozok tisztítása és a szűrő cseréje
Szűrő nélküli ár
 2 000 Ft
ComfoFond CF rendszer tisztítása CF250
 19 000 Ft
ComfoFond CF rendszer tisztítása CF500
 34 000 Ft
Gép tisztítás, szűrőcserével
Fagyálló vizsgálat és -utántöltéssel, anyagköltség nélkül

 3 000 Ft/ db
Kiszállási díj  100 Ft/km

A szolgáltatási díjak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t!

Hőszivattyús rendszerek vizsgálata

Hőszivattyús rendszereknél több vizsgálati pontot kell felvenni. Az egyik, hogy a koncepció eleve alkalmas-e az elvárások teljesítésére, vagy már a kitűzött cél is teljesíthetetlen a rendelkezésre álló körülmények és adottságok mellett. Olykor a tervek nem a gazdaságossági maximumra készültek, de gyakori, hogy tervek sem készültek! A hőszivattyús szakterületen még nagy a káosz, nem ritkák a halászati próbálkozások a “zavarosban”.

Mérési szolgáltatásunkkal segíteni tudunk annak eldöntésében, hogy a hőszivattyú teljesíti-e a gyári paramétereit, lehetséges-e jobbítani a kiépült hidraulikai kapcsoláson, és ha esetleg mi nem tudunk segíteni, akkor kihez forduljon a tisztelt Ügyfelünk további érdekképviseletért.

Amennyiben Önnek rendszer-diagnosztika szolgáltatás szükséges, keressen bennünket:

Kardos Labor Kft. | 1172 Budapest, Rétifarkas u. 5. | +36-1-402-0478, +36-1-402-1738 | info1(kukac)kardoslabor(pont)hu