Vélemények

Alábbiakban néhány ügyfelünk véleményét tekintheti meg.

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Alábbi videóinkban ügyfeleinket arra kértük, mondják el őszinte véleményüket a Kardos Labor Kft. termékeiről, hozzáállásáról, munkájáról. 

A megkérdezett Energiakulcs® rendszert használók elmondták miért döntöttek a geotermikus hőszivattyú és hővisszanyerős szellőztető rendszer mellett, hogyan élik meg az így kialakított komfortot. Elmondták azt is mennyivel alacsonyabb az új vagy felújított épületük rezsije, mint egy gázfűtéses ingatlan tekintetében. 

Érdekelné a geotermikus hőszivattyús rendszer? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A házfelújítás során beépített Energiakulcs® épületgépészeti rendszert úgy tudnám legegyszerűbben megfogalmazni, hogy észrevehetetlen.

Felújított, vidéki hangulatot idéző családi ház, Budapest szélén, csendes környezetben. Minden komfortszolgáltatást biztosító, energiatudatos épületgépészeti rendszerrel.

Én nagyon szeretem azt a klímát, amit az Energiakulcs® rendszer nyújt. A komfortos hőmérséklet és a folyamatosan friss levegő számunkra mindennél többet ér.

Egy magyarországi lakópark egyik családi otthona, melyben az építkezők a földgázt teljes egészében alternatív megoldásra váltották.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Feliratkozást követően havonta aktuális információkat küldünk Önnek a geotermikus hőszivattyús rendszerekről.